PARVEKELASITUS

PARVEKELASITUS - LISÄTILAA ASUMISEEN

Parvekelasitus on asunnon ympärivuotisen viihtyisyyden lisäämiseksi erinomainen ratkaisu.

Tarjoamamme parvekelasitus on toimintavarma sekä huoltovapaa. Parvekelasitus antaa asuntoosi lisätilaa vuodenajasta riippumatta. Se suojaa säältä niin sisustusta kuin rakenteitakin ja nostaa asuntosi arvoa. Parvekelasitus sopii kaikkiin asumismuotoihin; kerrostaloon, omakotitaloon, rivitaloon, kesämökeille jne. Lasien puhtaanapito on helppoa, sillä kaikki lasit kääntyvät siististi nippuun kuin kirjan lehdet.


LASI

Toimittamissassamme parvekelaseissa käytetään aina karkaistua turvalasia. Lasin karkaisu takaa paremman kestävyyden ja turvallisuuden. Karkaistun lasin lujuus saadaan noin viisinkertaiseksi käsittelemättömään lasiin verrattuna. Lasin optiset ominaisuudet pysyvät karkaisussa muuttumattomina. Parvekelaseissa käytämme 6mm ja 8mm paksuista karkaistua lasia, lasituskorkeudesta ja tuuliolosuhteista riippuen. Lasin värivaihtoehdot ovat kirkas, ruskea, harmaa ja vihreä.


ALUMIINIPROFIILIEN VÄRIVAIHTOEHDOT

Alumiiniprofiilien värivaihtoehtoina ovat kaikki RAL-kartaston sävyt.


TAKUUT JA KOTITALOUSVÄHENNYS

Takuu materiaaleille on 5 vuotta ja asennustyölle 2 vuotta. Työ on verotuksessa kotitalousvähennyskelpoista työtä. Erittelemme laskuun työn osuuden ja kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joka on edellytys vähennyksen saamiseksi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä tästä.

Pyydä tarjous    Katso toteuttamiamme kohteitaParvekelasitus ja lasikattoParvekelasitus suora linja